Inför FCT-Vänersborgs IF

Ikväll är det dags för derby på Edsborg när Vänersborgs IF gästar för första gången i seriesammanhang. Tidigare har det enbart varit möten i träningsmatcher och DM.

-Vi har en positiv känsla med oss efter senaste matchen, säger Tor-Arne Fredheim. Vi har haft en bra träningsvecka och är väl rustade, även om det är derby och allt kan hända, så är vi väl förberedda.

-Vi är ännu inte helt samspelta eftersom vi har åtta nya spelare i startelvan jämfört med förra året, så det ‘är inte alltid vi hittar varandras styrkor, men det blir bättre och bättre.

I truppen är Fredrik Söderqvist tillbaka, liksom Sean Conaboy. I övrigt är det samma trupp som senast mot FBK Karlstad.

Fredrik Sundström är tillbaka i träning och är med och konkurrerar om platserna, säger Tor-Arne vidare, men han är inte med i dagens trupp. Han behöver mer tempo och har kunnat träna den här veckan för fullt utan bakslag.

Vad vet du om VIF?
-Vi mötte dem i våras och jag har sett dem en gång. De har 1-10 på de senaste matcherna och är i stort poängbehov, så det kommer säkert kämpa med hull och hår. Det är många där som gärna vill slå oss, men det är samma från vår sida.

Dåså! Då är vi redo för årets första Tvåstadsderby på Edsborg. Klockan 19 ikväll mot Vänersborgs IF på Edsborg, välkomna!

//Benny Johansson

The following two tabs change content below.

Benny Johansson

Ess och skribent at FC Trollhättan
Helgjuten FCT-supporter och statistiknörd som hållit på med FCT-webben sedan starten 2001. Har inte missat många matcher och skriver nästan alla matchartiklar. Det står FCT skrivet i benmärgen...

Latest posts by Benny Johansson (see all)

Kontakt

Kansli
Tel: 0520-472070
Fax: 0520-420750
kansli@fct.nu

Adress

FC Trollhättan
Edsborgs IP
Tunhemsvägen
461 43 Trollhättan

Hemsidan

Hemsidan är upprättad av Sjuntorps Webb. Eventuell feedback, tips och problem rapporteras till Jonas på webb@fct.nu