Uteblivet påskfirande

3 april, 2021

Påskfirandet på ”Sahara” uteblev tyvärr efter förlust med 1-2 mot Lindome.

Premiär, påsk och strålande sol! Förutsättningarna var minst sagt fina. De båda lagen som ställdes mot varandra är desutom på förhand topptippade.

Inledningsvis var det FCT som tog tag i matchen och stod för farligheterna. Såväl kapten Alen som Aliev hade fina skott som likväl kunde genererat i mål om det inte vore för finfina insatser av Lindomes målvakt.

Målet var dock svårförsvarat. En fin hörna avslutas på bästa sätt genom distinkt nick i nättaket av Fellrath. 1-0, minut 11!

Det fanns även bud på 2-0 ett flertal gånger, men något mer nätrassel innan paus skulli vi inte få se.

Om första halvlek var hemmalagets var andra helt klart gästande Lindomes.

Högre press och fler luriga passningar bakom FCT:s backlinje skulle visa sig bära frukt tillslut.

Kvitteringsmålet kom efter retur från Simon vilken Lindome enkelt kunde stöta in. 1-1, minut  51.

Lindome hade i detta skede det mesta av spelet och hotade betydligt mer framåt.

Trots Lindomes spelövertag såg det länge ut att bli delad poäng, men Lindome ville annat.

Efter fin genomskärare och sprint mot Simon i mål fälls lindomes anfallare och får straff. Ingen tvekan om varken straffen eller avslutet. 1-2, minut 85.

1-2 blir också slutresultatet. Inte det resultat vi räknat med, men vi tar nya tag nästa vecka mot Årvidaberg!