FC Trollhättan U19 – Qviding FIF U19 1-4 (0-1)

I lördags spelade U19-laget träningsmatch, vilket även A-laget gjorde. Många av U19-spelarna fick chansen att vara med A-laget, vilket är mycket kul.

M. Karlsson(40)

Avbytare: P. Ekelund(40), A. Sävhage(45), O. Hama Saeed (45), D. Arkemar(55), J. Lundqvist (60)
Målskytt: J. Lundqvist

Matchrapport:
Matchen startade trevande för båda lagen men blev lite bättre allt eftersom halvleken pågick. Qviding tog ledningen i matchminut 30 via ett inspel från kant. Ett resultat som skulle stå sig halvleken ut. FC Trollhättan hade då haft en boll som räddades på mållinjen samt två missade frilägen.

I andra halvlek startar FCT något bättre och trycker på för en kvittering, men det är istället Qviding som kan utöka sin ledning till 2-0. Med 10 minuter kvar reducerar FCT till 2-1, närmare än så kom man inte utan Qvning kan göra både 3-1 på straff och 4-1 på övertid.