Inför genrepet

26 mars, 2021

Imorgon är det dags för säsongens sista träningsmatch då nybildade IK Karlstad Fotboll kommer på besök. IF Karlstad Fotboll spelade sin första säsong i seriespel 2020 och är en sammanslagning mellan redan sammanslagna Carlstad United (7 klubbar) och Karlstad BK och slutade då i mitten av tabellen. Imorgon hoppas vi att få se de båda före detta FCT spelarna Agon Beqiri & Anton Snibb på planen.

Vi har haft lite förkylning (dock ingen Corona efter test) i truppen så imorgon kommer inte Markus Karlsson, Markus Johansson och Sebastian Loyola Nydén att spela. Saknas gör också Oscar Edh som rehabiliterar sin skada från förra helgen och Frederic Ofori  som förhoppningsvis är tillbaka i Sverige innan seriestart.

Matchen sänds av vår eminenta lokaltidning TTELA med start 12.50 och imorgon har vi höjt kamera plattformen ytterligare någon meter till vilket vi hoppas ger en ännu bättre fotbollsupplevelse i era skärmar.

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)