Tätt matchande – imorgon möter vi Torn

10 oktober, 2020

Söndagsmatch, denna gång borta mot Torns IF som huserar strax norr om Lund.

Torn har haft en kämpig period det senaste med förluster mot Lindome, Qviding och Landskrona samt vunnit över Motala och Linköping på de fem senaste matcherna. De ligger bara 1 poäng före oss i tabellen, på plats 6 (vi ligger på plats 8).

Vi vann sommarens möte med 2-1, men bettingbolagen ser ändå Torn som favorit imorgon.

Jag ställde några frågor till huvudtränare William Lundin.

Flera matcher i rad nu där vi spelar bra. Har vi hittat flytet i laget nu, eller vad tror du det beror på?

Jag tror det är en kombination av att flera spelare har träffat formen bra och att sättet vi har spelat vårt 4-4-2 har blivit väldigt bra både i vårt aggressiva försvarsspel men också i vårt anfallsspel.

Torn har haft det kämpigt det sista. Är det en fördel att komma med segrar i ryggen eller är det bättre att vilja bryta en förlusttrend?

Jag tror helt klart att det är positivt att vi har segrar i ryggen för det finns gott om självförtroende i laget även om vi har drabbats av flera avstängningar och skador senaste dagarna. Med det sagt krävs det dock en väldigt bra insats av oss igen för att ta en till trepoängare!

Isaac Shaze fick bäras av plan sist. Hur är det med honom?

Han skall på röntgen på måndag så vi avvaktar besked därifrån.

Läget i laget?

Cindric och Mogren avstängda. Leksell och Isaac skadade.

Matchen startar söndag 11/10 kl. 15:00 och går att se på sportexpressenplay.se, där sändningen startar fem minuter innan.

The following two tabs change content below.