U19 vann igen

17 maj, 2020

Idag spelade U19 på Edsborgs B-plan i en TTELA streamad match mot Trollhättans Bois och tog en ny seger med klara 4-0.

Första halvlek startar Bois piggt första minuterna med bra passningsspel men efter en stund tar vi över matchen ganska rejält och skapar en mängd lägen men i paus står det endast 1-0 efter att Liam Brag utnyttjat en retur.

Andra halvlek börjar på liknande sätt som första med några bra Bois minuter innan vi återigen tar över matchen. Bois sticker upp på några fasta situationer med bl a ett skott i ribban som kunde resulterat men det blir ytterligare 3 mål till oss genom Daniel Daoud, Cevin Harrinkoski och Gabriel Lennartsson innan matchen slutar 4-0, vilket får sägas vara något i underkant sett till spelövertaget.

Christians analys efter matchen: ” Återigen ett bra försvarsspel över hela planen. När det gäller anfallsspelet så måste vi använda mindre touch på bollen för att bli effektivare. Vi måste upp ett par snäpp när det gäller spelbarheten och VILJAN ATT HA BOLLEN måste bli bättre. 4 mål framåt och inga mål insläppta är ok men vi ser fortsatt en rejäl förbättringspotential”.

Kommande matcher är mot Wargön 20/5 och Halvorstorp 30/5 innan den efterlängtade seriestarten som planeras till 13/6 i dagsläget.