16 årig forward får A-kontrakt

3 december, 2021

U-19s skyttekung Adrian Helm har tecknat ett treårs avtal med FCT och kommer att ansluta till A-truppen i januari. Adrian som kom från Halvorstorps IS inför årets säsong har gjort stor succé i U-19 laget med 19 mål på 15 matcher, trots att han var tre år yngre än många av motståndarnas mittbackar. Adrians stora fördelar är hans fina fysik och snabbhet vilket vi hoppas att han kommer att utveckla ytterligare under åren som kommer genom att träna med A-truppen.

William Lundin kommenterar kontraktet så här: ”Adrian har tagit stora kliv i sin utveckling i vårt U19-lag under säsongen och klubben ser en stor potential i honom. Han har egenskaper i sitt forwardsspel som gör honom väldigt intressant och med hans ambitionsnivå i vår miljö hoppas vi att hans utveckling kommer fortsätta under dessa tre år i klubben. Väldigt glädjande att vi kan fortsätta signera spelare till A-laget från vår egen verksamhet!”

Att ha ett välorganiserat och framgångsrikt U19 lag är prioriterat i FCT och denna signering är ytterligare ett bevis på att vägen till att bli proffsregistrerad blir betydligt kortare om man väljer att spela sin junior fotboll i FCTs U-19 lag. Under kommande två veckor erbjuder vi provspel till U19 och ett glädjande antal spelare har anmält sig till detta.

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)