Alibek är med 2023!

2 december, 2022

Igår hade vi glädjen att presentera förlängningen av vår kapten. Idag kommer nästa viktiga pusselbit i lagbygget. Vårt anfallsess och glädjespridare Alibek Aliev har valt att skriva på ett kontrakt över 2023! Under sina två säsonger i FC Trollhättan har han stått för 22 mål på 55 matcher, men också varit inblandad i långt fler. Vi är naturligtvis mycket nöjda över förlängningen och Mak Lind säger följande om Alibek;

Ännu en viktig pusselbit på plats! Alibek är en stor och stark targetspelare som spelat många matcher de senaste säsongerna och gjort mycket nytta. Dels har han stått för tvåsiffrigt i målstatistiken, men också varit mycket inblandad i spelet. Alibek är en riktig karaktär och fin kille som sätter laget först och bidrar både på och utanför planen. Förhoppningsvis gör han ännu flera mål än tidigare, under 2023!

Även Alibek själv är mycket nöjd över att skriva på;

Jag är väldigt glad över att få vara kvar i staden och laget jag trivs väldigt bra i. Det känns spännande med en ny tränare som har kommit in och gett mig en positiv känsla.

Full fart mot 2023!

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)