Cindric tillbaka

18 juli, 2022

Idag startade träningen igen efter ett par veckors uppehåll och vi rivstartade med att göra ett Cooper-test för att följa upp semesterträningen.

Riktigt roligt att kunna meddela att Richard Cindric är tillbaka i FCT. Richard har under våren spelat för Lindome men då Richard fortsatt bor i Trollhättan och FCT fick möjligheten att kunna erbjuda ett kontrakt så var det ett lätt beslut för båda parter. Välkommen tillbaka! Vi tackar Specialhåltagning i Trestad AB, för möjligheten att kunna genomföra detta!

Det var 6 nya ansikten på plats på Edsborg under kvällen. Från TBoiS var David Wänblom, Fredrik Winroth,  Gustav Ekerstad på plats och bekantade sig med FCT. Från Helsingborgs IF U19 kommer Nils Haveneth som har släkt i området och testar under en period. Sist men inte minst den mycket välmeriterade David Accam som har en massa allsvenska matcher och senast spelade för Nashville i USA. David är kompis med Isaac Shaze och skall träna ett tag med oss, återstår att se var David spelar fotboll till hösten.
Vi kan också meddela att Albin Gashi Solberg brutit sitt kontrakt och kommer att spela collegefotboll i USA till hösten. Lycka till!

Till helgen bär det iväg till Hunnebostrand för matchläger då FBK Karlstad (div 3) står för motståndet på fredagen och Ljungskile på lördagen. Matcherna spelas i Bovallstrand.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)