Erik Grandelius är klar

13 januari, 2023

Idag har vi den stora glädjen att välkomna Erik Grandelius till FCT! Erik är 21 år gammal och spelar som offensiv mittfältare. Erik är en mycket kreativ spelare som gärna utmanar i en-mot-en-situationer och har en mycket fin vänsterfot.

Fotbollskarriären inleddes i Degerfors som femåring och han tillhörde föreningen i nästan 15 år. Superettandebuten gjordes som 16-åring och därefter blev det många framträdanden i degerforströjan i A-lagssammanhang. Tiden efter Degerfors följdes av utlåning till Åtvidaberg, där han var en mycket framträdande spelare, innan han till slut såldes till Notodden i Norge. Allra senast kommer Erik återigen från spel i Åtvidaberg, där han på nytt var en av lagets viktigaste spelare.

Nu är Erik en FCT-spelare och såhär säger huvudpersonen själv om flytten till Trollhättan;

– Det känns bra, jag har en väldigt bra magkänsla inför i år. Direkt när jag blev kontaktad av Mak och fick prata med honom la han upp en plan för hur det ska se ut i år och jag blev intresserad direkt. Jag känner att det är någonting jag tror på. Jag tror det kan bli väldigt bra det här.

Även Mak Lind är mycket glad över signeringen;

– Jag är jätteglad över signeringen av Erik. Han har gjort många poäng i ettan och många matcher i Superettan trots sin unga ålder. Hoppas och tror att han kommer göra många poäng och utvecklas ännu mer i FCT. En superrekrytering!

Varmt välkommen, Erik!

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)