Förlust i genrepet

26 mars, 2022

Det såg länge ut att bli 0-0 på bortaplan mot nyblivna superettanlaget Skövde, men en straff senare var förlusten ett faktum.

Strålande sol och genrep mot nyblivna superettanlaget Skövde AIK stod på menyn i dag. Matchen var en jämn tillställning, med något mer bollinnehav för hemmaspelande Skövde.

Första halvlek präglades av mycket kamp och få målchanser. Skövdes bästa läge kom tidigt, men de fick se sitt försök segla tätt över ribban.

Bästa chansen för FCT fick Alibek efter fint inspel från kanten, varpå Aliev nickar, men tätt över.

Skövde hade en del boll inom laget, men FCT försvarade väl.

Andra halvlek bjöd på något högre tempo från Skövdes sida, men FCT hängde med bra långt in i matchen. Becker, som gjorde sin säsongsdebut, räddade ett friläge och räddade kvar FCT i matchen.

Men till slut skulle det komma ett baklängesmål. Skövde kombinerar sig fint på kanten och bryter in mot mål, varpå spelaren görs ner. Straff, mål, 1-0.

Med cirka kvarten kvar efter målet flyttar FCT fram manskapet, men det ville sig inte riktigt.

Förlusten till trots finns det många positiva saker att ta med sig till nästa vecka då seriepremiären står för dörren! Vi beger oss söderut till Ängelholm för möte med nykomlingen. Matchstart 16.00! Kan du inte närvara sänds matchen som vanligt på sportexpressenplay!

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)