Gamla matchställ återanvänds i Ghana

24 januari, 2024

Under det senaste uppehållet passade vår kära spelare, Enoch Adu, på att återvända till sina rötter i Ghana. Enoch bar med sig mer än bara minnen från FC Trollhättan; han hade med sig några av våra äldre matchställ för att dela med sig till sin barndomsskola, Kromoase D/A School, och fotbollsklubben KK Stars, där han själv började sin resa inom fotbollen.

En strålande gest från Enoch, som verkligen visar på vikten av att ge tillbaka till samhället som har format och stöttat oss. Tack vare samarbetet mellan FCT och vår materialare, Romario, kunde denna hjärtliga gest bli verklighet.

”Det känns bra att ge tillbaka till dem, och tack vare FCT och Romario var det möjligt att göra det här,” kommenterade Enoch när han delade sitt engagemang för att stödja skolan och fotbollsklubben.

Det är en stolt stund för oss att se våra gamla matchställ fortsätta sprida glädje och motivation till unga fotbollsentusiaster i Ghana. Vi är övertygade om att dessa ställ kommer att inspirera och skapa minnen för nästa generation fotbollsspelare på samma sätt som de gjorde för Enoch.

Vi i FC Trollhättan är stolta över Enochs engagemang och ser fram emot att fortsätta göra skillnad både på och utanför planen. Tack för att du är en fantastisk representant för klubben, Enoch!

The following two tabs change content below.

Tommi Nyman

Fotograf ochskribent at FC Trollhättan
Har jobbat med FCT.nu sedan säsong 2008. Har världens största FCT-fotoarkiv!

Latest posts by Tommi Nyman (see all)