Ida Pettersson är med på resan!

4 december, 2022

Det är med glädje och stolthet vi i FC Trollhättan kan presentera Ida Pettersson som nästa nyförvärv till det nya, elitsatsande damlaget.

Ida började sin karriär i Trollhättan BoIS, men fortsatte sedan sin karriär i Jitex i Göteborg, då hon studerade på Katrinelundsgymnasiet. Redan som 16 (!) åring fick hon debutera i damallsvenskan med Jitex.

Flyttlasset gick sedan till Kungsbacka, där hon var med att ta upp klubben i damallsvenskan. Efter ett par säsonger där blev det spel i elitettan med Lidköpings FK, där hon återfunnits fram tills nu.

Ida är en notorisk målskytt som under 2022 noterades för 16 mål på 26 matcher. Nyligen utsåg statistikverktyget playmaker Ida till ”Bästa spelarindex” samt ”Årets mittfältare”.

Ida väljer nu att vara med på den satsning som FC Trollhättan vill göra mot eliten och kommer vara en oerhört viktig pusselbit i denna resa.

Huvudpersonen ser ljust på framtiden i FCT;

– Det känns fantastiskt bra att vara en del av Trollhättans första elitsatsning på damfotboll!

Ida fortsätter;

Jag har alltid önskat att det fanns ett elitsatsande alternativ i Trollhättan när jag själv började satsa, därför känns det självklart att vara med på denna resan mot eliten. För mig finns inget annat än att vi ska ta klivet upp direkt och jag hoppas kunna hjälpa laget att ta det klivet! 

Full fart mot 2023!

 

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)