Information inför Oddevold

1 oktober, 2022

På måndag möter vi Oddevold i en av årets viktigaste matcher och våra matchvärdar Eidar och Mannes Motor väntar ivrigt på att få ta emot er! Vi väntar oss storpublik och många tillresta IKO-supporters!

All publik kommer visiteras utanför arenan. Det är inte tillåtet att medföra alkohol eller andra droger, vapen eller potentiellt farliga föremål, pyroteknik eller andra brandfarliga vätskor samt professionell kamera eller videoutrustning. Det är heller inte tillåtet att ha med sig djur in på Trollhättan Stads idrottsanläggningar, undantaget ledarhundar.

Visiteringen kommer ta tid, så kom i god tid för att inte missa början av matchen!

Parkeringarna runt Edsborg blir fort fulla och det är inte tillåtet att parkera på gräsmattor, cykelbanor och trottoarer. Följ parkeringsreglerna och anvisningarna på skyltar och från vår personal som hjälper till på parkeringarna.

Föredragen parkering markerad i blått.

Inför matchen har vi öppnat upp gräsplanen norr om Edsborg för parkering (helblå markering på kartan). Den entrén kommer dock endast ta Swish eller förköp, så ingen kortbetalning, och som ni vet är det en kontantfri arena.

Och som alltid när det blir mycket publik, fundera en eller två gånger på om det går att cykla, gå eller ta bussen till matchen!

För bortasupporters är det vår bortaentré som gäller (markerad i rött på kartan). De som kommer med Oddevolds supporterbuss kommer bli avsläppta bakom arenan och kan enkelt följa cykelvägen till entrén.

Avspark på måndag 3/10, kl. 19:00!

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)