Max Gummesson skriver på för FCT

15 februari, 2023

Det är en intensiv tid på året med många spelare i omlopp och idag är inget undantag. Vi har i dag nämligen den stora glädjen att meddela en påskrift från Max Gummesson. Max är 19 år gammal, spelar på kanten och har IK Zenith som moderklubb. De senaste säsongerna har dock spenderats i BK Häcken.

Det har varit på gång en tid och Max tycker det är skönt att allt är klart;

Det känns väldigt bra! Det har varit på gång under ganska lång tid nu och jag har tränat några träningar och det känns väldigt bra faktiskt!

På frågan vad som är hans styrkor och vilka förväntningar han har på året svarar Max såhär;

Löpstark, springer från hörnflagga till hörnflagga, rätt bra teknik och hyfsat snabb. Att vi ska vara däruppe och kriga i toppen av tabellen. Mina egna förväntningar är att jag ska bidra så mycket som möjligt, både med poäng och stark kugge defensivt.

Mak ger sin syn på senaste tillskottet;

Vi får en ung, hungrig spelare som inte spelat jättemånga seniormatcher än, utan har mer hållit till på U21-nivå i Häcken. Fick träna med Häckens A-lag hela hösten, där de var inne i guldracet, så han har fått högt tempo i kroppen och är bra skolad i den akademin. Han är ambitiös och vill mycket med sin fotboll, så det rimmar bra med de ambitioner och värderingar som vi står för. 

Varmt välkommen till FCT, Max!

 

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)