Oavgjort för U19

15 maj, 2022

Efter att ha spelat 3 bortamatcher (VIF 1-2, HIS 5-1 i DM, IFK Skövde 1-0) så var det åter dags för match på Edsborg igen och nu i nya tröjor också. Stenungsunds IF stod för motståndet och matchen slutade 1-1 efter en tuff match i högt tempo mellan två jämgoda lag. Resultatet var inte orättvist men det var FCT som hade 3 poäng i sin hand men tappade dem i slutet.

FCT tog ledningen redan i den 8e minuten genom Noah Nilsson när han snappade upp en boll och noterade att målvakten inte var där han skulle vara, skott utifrån stolpe in 1-0. Halvleken fortsatte i bra tempo där SIF hade några målchanser men den hetaste hade Casper Viklund men nicken gick över. Under andra halvleken jagar SIF och har en boll i ribban som bästa läge men stabilt försvarsspel från FCT och en del fina omställningar präglar matchen. I den 85e minuten har vi läge att avgöra matchen då SIF går upp med för mycket folk på hörna och på kontringen spelar Daniel fri Attila från halva planen som rundar målvakten men sätter bollen i burgaveln. Detta ger SIF ytterligare en chans till forcering och i den 88e minuten letar sig ett långskott igenom försvaret och via stolpen in i mål. Riktigt surt när det är så lite tid kvar. Högst betyg till trebackslinjen med Albin, Casper & Oliver men bra insatser av alla övriga.

Startuppställning: Tällberg, Eriksson, Viklund, Karlsson, Alcrona, Bennhage, Midtson, Berg, Fazlic, Nilsson, Daoud

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)