Oscar Lennerskog förstärker på mittfältet

27 januari, 2024

Vi har glädjen att meddela att att Oscar Lennerskog väljer att spela för FCT 2024 & 2025! Oscar är en bollvinnande två-vägsspelare på innermittfältet som ursprungligen är från Lidköping men som de senaste åren spelat med Skövde AIK, där han gjorde över 70 matcher, varav 40 i Superettan. Oscar är bara 23 år men redan rejält meriterad och vi tror att han kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge de kommande åren.

Oscar kommenterar valet av FCT så här: Jag har fått en väldigt bra bild av klubben och jag skall verkligen ge allt för att att FCT skall göra samma resa till Superettan som jag gjorde med Skövde AIK.

Niklas är riktigt nöjd med rekryteringen av Oscar: ”Vi får in en vinnarskalle som kommer att driva på laget och som vet vad som krävs för att spela i Superettan. Att Oscar väljer FCT för sin fortsatta karriär förstärker min bild av att vi är på rätt väg och att vi har något bra på gång”.

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)