P19 har gjort en stark vårsäsong

4 juli, 2024

Vårt P19 lag har gjort en mycket stark vårsäsong och ligger tvåa i serien efter IK Oddevold. Med 12 nya spelare i truppen trodde man kanske att det skulle ta tid att spela ihop sig, men spelarkvaliteten är hög, så resultaten har kommit ändå. Truppen är bred och bästa spelarna för dagen spelar vilket innebär en konkurrenssituation och hög intensitet på träningarna.

Sista matchen för säsongen spelades mot tabelltrean Kinna på bortaplan och den avverkades med en övertygande seger med 9-1 vilket tydligt tyder på att det kommer att stå mellan FCT & IKO om seriesegern. Laget har ett stabilt grundspel med flera spelare på varje position och när det passar deltar även spelarna från A-truppen David, Elias, Landi & Filip på matcherna vilket ytterligare höjer kvaliteten.

Om man tittar på statistik så har vi gjort flest mål och släppt in minst, Jonas Baganna spelat alla matcher och gjort 8 mål, Landi leder seriens skytteliga med 13 mål, Melwin Midtson och Frans Torrestad har hunnit varit avstängda pga 3 varningar, vi ligger på övre halvan i Fair play ligan vilket innebär att vi uppträder på ett korrekt sätt mot domare & motspelare.

Nu är det snart sommarledigt som gäller och så återstartar serien den 17/8 med seriefinal hemma mot IKO kl 15,00 på Edsborg

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)