Representationslagen kommer ledas av nya tränare 2024

12 november, 2023

Det står nu klart att både klubbens herr- och damlag kommer ledas av nya huvudtränare 2024.

Vigan Berbatovci har valt att nyttja klausulen att säga upp sitt avtal inför 2024. ”Jag vill rikta ett stort tack till klubben för stöd och förtroende den gångna säsongen. I FCT finns det förutsättningar många andra Ettanklubbar bara drömmer om. Jag är helt övertygad om att klubben har en ljus framtid” kommenterar Vigan sin tid i FC Trollhättan. FCT tackar Vigan för hans insatser under året och vi önskar dig lycka till med framtida uppdrag.

Sedan tidigare står det klart att FCT:s damlag, vars premiärsäsong avslutades för ett par veckor sedan, också kommer ledas av en ny huvudtränare nästa säsong. Detta då klubben valt att nyttja möjligheten att säga upp huvudtränaren Mikael Proders kontrakt efter avslutad säsong. Arbetet med rekrytering av nya spelare och att förlänga med spelare från den befintliga truppen i damlaget är i full gång. FCT tackar Mikael för hans insatser och önskar lycka till med framtida uppdrag.

”Arbetet med att rekrytera nya huvudtränare till såväl herr- som damlaget är prioriterat och pågår. Att det är prioriterat innebär dock inte att det måste gå snabbt utan rekryteringsprocessen och urvalet får ta den tid som behövs” säger FCT:s ordförande Carina Lorentzson. Uppgifter om ansvariga kontaktpersoner finns på FCTs hemsida under ”kontakt”.

Precis som vanligt kommer du kunna följa truppbyggena inför kommande säsong på klubbens hemsida och sociala media.

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)