Sista säsongen för William

27 juli, 2022

Efter fem år som huvudtränare i FC Trollhättan står det klart att stundande höstsäsong blir William Lundins sista i klubben. Nuvarande kontrakt löper ut efter säsongen 2022 och när representanter för klubben och William träffades efter sommaruppehållet meddelade han att han inte har för avsikt att förnya det.

Beskedet kommer givetvis inte som en blixt från klar himmel utan det har varit en öppen dialog i frågan mellan klubben och William hela året. Det redan planerade sonderingsarbetet som fotbollskommittén påbörjar i och med att höstsäsongen inleds, vet vi nu kommer resultera i en ny huvudtränare för FCT 2023.

Klubben, William, övriga ledare och spelartruppen riktar fullt fokus mot en intressant höstsäsong där hälften av lagen i serien ser ut att göra upp om de två topplaceringarna.

Kommentar från William: ”Jag är oerhört stolt och tacksam över det fina samarbete vi haft mellan ledare, spelare, styrelse, fotbollskommitté och våra härliga supportrar som alltid stöttat oss.

Den goda tiden i FC Trollhättan är något jag alltid kommer bära med mig i min fortsatta fotbollskarriär.

Med det sagt så är jag väldigt motiverad att tillsammans med alla i föreningen göra en riktigt stark höst som startar nu på söndag mot Torn!”

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)