Noah Nilsson

U19 vann mot LSK och Noah bakom alla mål

10 april, 2022

Vårt U19 begav sig till Skarsjövallen idag för match mot LSK och laget genomförde en gedigen och stabil insats då man vann med 5-0. Matchen började jämt men FCT har en extra spets i Noah Nilsson som gör lite som han vill på vänsterkanten. Tre gånger rann hann igenom i första halvlek och serverade Daniel Daoud bra lägen som han förvaltade säkert till 1-0, 2-0 & 3-0 och därefter tar vi över matchen helt och hållet. I andra halvlek kontrollerar vi matchen och Noah gör själv 4-0 och sedan slutresultatet 5-0 på frispark. Backlinjen med kapten Wiklund städade undan ev farligheter, mittfältet med Landi, Elias, Melwin och Noah dominerade mittfältet samt forwardsparet Daniel och Oskar satte griller i huvudet på LSK’s försvar med många fina löpningar. Alla spelare fick speltid och de som kom in gjorde det riktigt bra.

Startuppställning: Tällberg, Bennhage, Wiklund, Eriksson, Shenaraj, Landi, Forsberg, Midtson, Nilsson, Mauritzson, Daoud

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)