Vidare i DM

6 april, 2022

Kyla och snöfall kunde inte stoppa kvällens Dm-match mot Sjuntorp. Inte heller Sjuntorp kunde stoppa FCT, där slutresultatet till slut skrevs 6-0.

En kylig aprilkväll som bjöd på snö i långa stunder. Motståndet för dagen var Sjuntorp, vilka välkomnade oss till vår egen egna borg i dagens DM-match. Förutsättningarna var enkla: Vinna eller försvinna.

För FCT:s del var matchen ett ypperligt tillfälle att öva på anfallsspelet. Lägena avlöste varandra under matchens gång, men det första målet skulle dröja till minut 31. Målet stod Oussema Ali för, efter ett fint placerat skott i målvaktens vänstra hörn.

Mål nummer 2 fick vi se strax efter andra halvleks början. Denna gång var det Morgado som gjorde målet, efter att ha nått högst på hörna.

Det tredje målet var en riktig läckerbit. Noah viker in från sin vänsterkant och träffar så mycket bortre krysset det bara går.

Bara minuter senare var det Oforis tur att pricka nätet. Denna gång var det från närmre distans, då Ofori kunde ta sig in i straffområdet och chippa in bollen i mål.

Matchens femte mål stod Adu för. Han testade skott utanför straffområdet, träffade en försvarare, varpå bollen ändrade riktning och ställde målvakten.

Det sjätte och sista målet kom på frispark. Kevin lirade allt och alla när han kvickt och lågt smällde in bollen till vänster om målvakten.

En mycket bra genomkörare inför måndagens match mot GAIS! Om du inte skaffat biljett än är det hög tid att göra detta, för att inte riskera att bli utan!

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)