Vinst över Sveriges bästa twitter

4 september, 2022

På twitter spelar vi i två helt olika divisioner, men på planen är det densamma. 1-0 i halvtid följdes upp med mål i andra halvlek och slutresultatet skrevs således 2-0.

Torn är hela Sveriges twitterfavoriter och är förmodligen allra bäst på den fronten, men på plan idag var det FCT som var bäst.

Många hade inte hunnit komma tillbaka till stolen efter korvköpet innan första målet trillade in.

Redan efter tretton sekunder drar Rundqvist en volley som träffar tornkaptenen på handen och straff tilldöms. Alibek stegar fram självsäkert och sätter den i mål utan problem! 1-0, minut 1.

FCT dominerade matchbilden totalt första minuterna och gick rejält för en tidig utökning. Bland annat hade Alibek en fin chans att nicka in utökningen i minut 18, men det försöket gick tätt över.

Tio minuter senare är Alibek framme med pannan igen, men den gången gick den via försvarare och ut till hörna.

Spelet jämnade ut sig lite allt eftersom vi gick mot halvtidsvila, men Torn var rejält under isen och skapade inget av värde.

Det sägs att Sir Alex Ferguson kunde damma av hårtorken emellanåt och Torns tränare, Ringhov, fick nog låna den i halvtid. Torn kom ut med mer frenesi och energi och skapade lite mer oreda än i första halvlek.

FCT med Morgado, Leksell och Karlsson gjorde dock en fin insats, precis som vanligt, och såg till att ingen boll kom hela vägen till Benediktsson i mål.

En annan som slet som ett djur i dag var Fredrik Winroth. Han vann oerhört många andrabollar och sprang över hela banan för att se till att det var stängt för genomfart.

När Torn såg ut att komma in i en bra period var det dags för FCT att måla igen. Winroth sätter en fin boll i djupled på inhoppande Ofori som kyligt chippar över målvakten och in i mål. 2-0, minut 68.

På tilläggstid ser det också ut att bli 3-0 när Oussema friställer Adu, men hans skott går retfullt förbi stolpen.

Det slutar 2-0 och grabbarna kan känna sig nöjda över en oerhört stabil insats.

Nästa match spelas på lördag då vi reser mot skåneland och Malmö. Matchstart 16:00! För er som inte har möjlighet att se matchen på plats sänds den som vanligt via sportexpressenplay.

Highlights

Segerintervju

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)