Inför FCT-Örgryte

1 juni, 2014

En mycket fin match väntar på Edsborg på måndag kväll. Klassiska Örgryte IS kommer på besök för fjärde gången (två möten i div 1 och ett i Superettan) och det är en viktig match för båda lagen. ÖIS vill hänga på i toppstriden och FCT får också topphäng vid en seger.

-Vi har kunnat träna på bra eftersom vi har fått 10 dagar mellan matcherna. Det har också inneburit att en del skavanker har hunnit läka . Vi har dock ett par spelare som känner sig fram imorgon innan vi vet om de kan spela, säger Jesper Ljung inför matchen.

– Vinsten senast har givetvis påverkat oss positivt och vi fick åter ett kvitto på att vi är vassa i vår offensiv.

Lagen har mötts sex gånger och FCT har ännu inte förlorat mot ÖIS. Två vinster och fyra oavgjorda har det blivit. Inför fjolårssäsongen värvade de Johan Lundgren från oss, men det räckte inte och de föll återigen ner i division 1. Johan blev sedan värvad till GIF Sundsvall inför årets säsong.

I morgon ser vi för första gången Jonathan Gustafsson (ny från Skoftebyn) i truppen. Han skadade sig i träningsmatchen mot Utsikten i våras men är nu fit for fight igen. I truppen finns också Calle Lext, junioren, som spelade mot Skövde senast.

Truppen mot Örgryte: Kozar, Sahinovic,Phiri, Stanisic, Janevski, Johansson, Rundström, Winroth, Bjurström, Bogdanovic, Ehner, Gustafsson, Karlsson, Lext, Ekström, Daoud, Mollapolci, Lundqvist

Avstängda eller skadade: Kasumovic, Bennhage, Ödlund, Alexandersson

Klockan 19:00 börjar matchen! Kom och stötta FCT till tre nya poäng!

 

The following two tabs change content below.
skribent@fct.nu'

Latest posts by Skri Bent (see all)