Årets sista match

5 november, 2022

Idag styr kosan mot laget på östkusten, Oskarshamn.

Vi tog tempen inför matchen genom att prata med William!

En riktig urblåsning mot Ängelholm i helgen. Det känns som att laget verkligen har hittat varann efter en säsong tillsammans på plan! Vad är din syn på matchen?

Vi börjar matchen mot Ängelholm otroligt bra och gör 3 fina fotbollsmål. Roligt att se vår anfallsfotboll och fått avsluta säsongen med 9 gjorda mål på de två sista hemmamatcherna!

Oskarshamn imorgon. Börjar bli en tradition att avsluta med dem borta. Är det den längsta bussresan?

Definitivt en av dom längsta men jag skulle vilja rikta ett stort tack till Benny Liu, vår busschaufför, som varit med oss under 2021 och 2022 som alltid ser till att bortamatcherna blir smidiga!

Vi har fortfarande chans att komma förbi Oddevold; om vi vinner och VIF gör sitt sitt mot just IKO. Är det tredjeplatsen som hägrar?

Förra året kom vi 4:a så just nu tangerar vi den platsen, men vi kommer gå för tredjeplatsen och även satsa på att ta fler poäng än de 54 vi tog 2021.

Sista matchen för året för laget, och för dig sista med FCT. Är det något planerat efteråt?

Det är inget planerat efter matchen, allt fokus ligger på att vinna idag. Något längre fram i november kommer det säkert bli någon form av avslutning.

Personligen var det en väldigt fin avslutning hemma senast mot Ängelholm och jag skulle verkligen vilja säga ett stort tack till alla som kom. Det är något som jag alltid kommer bära med mig!

Avspark 15:00, och matchen går att se på SportExpressen Play.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)