Åter möte i toppen

2 juli, 2021

Imorgon, lördag, är det åter dags för ett möte i toppen! Det är Utsikten som står på schemat.

”Kiken” har vi haft svårt för genom åren. På hela 14 möten har vi bara vunnit tre gånger och spelat en oavgjord. En av segrarna i serien och två i cupen.

Men först kollar vi med huvudtränare William Lundin hur laget tog förra helgens oavgjorda.

– Vi fick med oss en poäng mot Oskarshamn förra veckan. Bästa laget vi mött i år, tycker jag. Väldigt spännande andra halvlek, med många bollar som kändes livsfarliga! Vi kändes inte riktigt lika farliga framåt som tidigare, och Oskarshamns tränare sa efter matchen att de lyckats neutralisera våra två anfallare. Vad är din bild av matchen i allmänhet och anfallsspelet i synnerhet?

– Jämn fotbollsmatch där vi försvarar oss väldigt bra under matchen i själva spelet men släpper till lite för mycket avslut på deras fasta situationer för att vi ska vara nöjda. Vi hade problem med tekniken i vårt anfallsspel vilket gjorde att vi hade väldigt många nästan-lägen som tyvärr inte resulterade i några lägen. Jag tror det var en mix av att vi mötte ett väldigt bra lag och att vi själva inte kom upp i den nivån som krävs för att skapa chanser mot ett sånt kvalificerat motstånd.

– Imorgon är det dags för Utsikten, som vi har mött många gånger, men desto färre gånger vi segrat över dem. I år ligger de strax efter oss i tabellen med 4 färre poäng. Hur tar vi oss an dem?

– Matcherna mot Utsikten tidigare gånger så har vi stundtals varit väldigt bra mot dom men ändå inte lyckats vinna. För oss gäller det att göra en riktigt bra match i 90 minuter för att slå dom!

Alen Kasumovic är avstängd i morgondagens match.

Det går att se matchen på plats på Ruddalen. Många från Black Support kommer vara där!

För de som inte har möjlighet att åka dit sänds matchen på SportExpressen Play.

Avspark 16:00, lördag 3/7.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)