Delad poäng mot LSK

13 september, 2021

Trots stor FCT-dominans slutade det endast med delad poäng efter mål av LSK med tio minuter kvar.

Redan från första minut syntes det att FCT var på jakt efter tre poäng och var rejält hungriga efter förra helgens förlust.

Trots övertag redan från början, med skott i stolpen och svettiga räddningar, var det LSK som skulle ta ledningen efter nick i sjunde minuten.

FCT grävde inte ner sig efter detta utan fortsatte att mata på, precis som innan och lägen skulle dyka upp. Många, många lägen, men målvakten storspelade många gånger och höll kvar LSK i ledningen nästintill på egen hand.

Lägena till trots stod sig 1-0 hela vägen in i halvtidsvilan.

Andra halvlek bestod av precis samma FCT-dominans som under första. Lägena radades upp och LSK-målvakten stod återigen i vägen.

Till slut skulle dock bollen in. Alibek nickar ner bollen på Fatawu som elegant klackar in bollen i mål. 1-1, minut 59.

FCT fortsatte med sin dominans och ville ha mer. Mer kom också tätt inpå kvitteringen.

Ett  tungt skott av Emanuelsson räddades, men returen tog Alibek hand om och såg till att FCT tog ledningen. 1-2, minut 64.

Det såg länge ut att bli tre poäng för FCT, men med endast tio minuter kvar dyker ett läge upp precis framför Simon som förvaltas på bästa sätt för LSK. 2-2, minut 80.

Surt resultat med tanke på dominansen, men det är många poäng kvar att spela om!