FCTV: Inför Assyriska IK

8 maj, 2021

Dags för nästa omgång i Ettan södra. Den här gången tar vi emot Jönköpingslaget Assyriska på Edsborg.

Genom åren har vi haft svårt för Assyriska, det har blivit fyra möten där vi förlorat tre och spelat oavgjort en gång. Det är heller inte ovanligt med målrika matcher: totalt 19 mål.

I intervjun med William Lundin är han också inne på det; det är ett lag som gillar att anfalla och gör många mål, men de släpper också in mycket mål…

De har startat säsongen lite skakigt och ligger på 14:e plats (nedflyttningsplats). De har två oavgjorda (mot Österlen och Utsikten) och två förluster, bl.a. vann Vänersborg över dem med hela 4-1! Den enda seger de har är premiärmatchen då de slog Ljungskile med 1-0 på hemmaplan. Vi håller tummarna för att det är i år vi vinner över dem!

Matchen spelas utan publik och går att se på SportExpressen Play från kl 15:50. Har du inte redan skaffat Klubbkortet så gör det! För 99 kr ser du alla våra matcher i en månad – billigare än en entrébiljett! Glöm inte att ange koden ”klubbkortet” för att ta del av erbjudandet.

Köp gärna en stödbiljett också! I dessa tider, utan publik, är vi helt beroende av ditt bidrag! Swisha 30 kr till nr 123 16 29 930.

Avspark 9/5, kl. 16:00.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)