Förlust mot serieledaren

27 september, 2020

Tuff match på förhand, där serieledaren på hemmaplan väntade. Det skulle också visa sig vara lika tufft i praktiken. 2-0 slutar matchen efter en stabil insats av Värnamo.

FCT öppnade första minuterna piggt, men det skulle snart vända. Stora delar av halvleken bestod av försvar för FCT då ett frejdigt Värnamo ständigt hägrade.

Väramos övertag till trots stod sig nollan långt in i halvleken. Till slut gick det dock inte längre.

Tio minuter innan paus får värnamospelare motta skott utanför straffområdet och placerar elegant in bollen med vänsterfoten till höger om Forslund. Mycket fint avslut. Minut 34, 1-0.

Värnamo trycker på för utökning och så blir det tämligen omgående.

Efter hemåtspel till Forslund passar sistnämnde Emanuelsson som har värnamospelare tätt i ryggen. I all stress försöker Emanuelsson passa tillbaka, men värnamospelare kommer emellan med foten och touchar in den i mål. Snöpligt, onödigt och vi har  i och med detta 2-0 efter 43 minuter.

Efter pausvilan spelar Trollhättan upp sig och kommer till en del lägen. Farligt blir det stundtals, men inte farligt nog.

Värnamo tar åter över matchbilden ju längre halvleken lider och det är till slut närmre 3-0 än 2-1.

Matchen slutar dock i rättvis seger för hemmalaget och fortsatt gott avstånd till jagande Utsikten.

Nästa match spelas på Edsborg 3/10, 15:00 mot Karlskrona. Fåtal biljetter finns att köpa! Annars följer du matchen som vanligt på sportexpressenplay.se

Highlights

 

 

Startelva

Ersättare

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)