Inför FCT-IS HALMIA

26 oktober, 2018

Det är nu mindre än ett dygn kvar till den första kampen, i jakten på den åtråvärda division 1-platsen. Imorgon kl 15 blåser domaren igång matchen på Edsborgs konstgräs. Vi fick oss en pratstund med Willam inför den stundande kampen:

Stor match på lördag. Hur går tankarna inför den?

– Givetvis inspirerande för alla spelare, ledare och hela klubben att få spela dessa typer av matcher för att nå ett avancemang. Det gäller att hitta mixen av att förstå matchens stora betydelse utan att anspänningsnivån blir för hög.

Hur har veckan varit? Spelarna taggade?

– Vi alla vill nog gärna att det ska bli lördag så fort som möjligt men vi har jobbat på bra under veckan och försöker komma så förberedda som möjligt till lördag. Spelarna tycker jag ser fokuserade ut på träningarna men också avslappnade trots matchens dignitet på lördag.

Läget i truppen?

– Sean och Adam Engelbrektsson är borta sen tidigare. Emil och Johan  testas sent i veckan inför denna match. Övriga är tillgängliga.

Känner ni att ni har koll på Halmia?

– Vi har sett Halmia både live och på video och fått en bild av vilket lag det är och dess spelare.

 

Ta med din kompis, granne, syster och svåger till matchen imorgon och var med i att bidra till en mäktig inramning och stämning! Grabbarna behöver DITT stöd imorgon! 15.00 som gäller. Ses där!

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)