Oavgjort i säsongsavslutningen

20 november, 2021

Vinst krävdes för att ha en liten chans på superettan 2022, men så blev inte fallet. 1-0 i paus blev till 1-1 efter 93 minuter.

Förutsättningarna var allt annat än ljusa för kval eller serieseger. Skövde och Utsikten var tvungna att tappa poäng, medan vi måste vinna vår match. Varken det ena eller det andra infriades.

Matchen rivstartades av FCT och det radades upp lägen. Bollen ville dock inte leta sig in i inledningen av matchen. Istället fick vi vänta till minut 41 då Rundqvist drar till ett rungande skott på volley, rakt i mål! Därmed blir halvtidsresultatet 1-0.

Andra halvleken var mer jämn och bjöd på en hel del kamp. De riktigt farliga lägen radades inte upp på samma vis som i första halvlek. Istället stod sig 1-0 långt in på matchen. Men när vi närmade oss slutet fick Qviding till en kvittering efter fint spel in i boxen och ett otagbart avslut.

Det slutade därmed 1-1 och resultatet genererade en fjärdeplats i tabellen.

Utsikten vann sin match och blev därmed seriesegrare, stort grattis! Skövde landar på en andraplats och får därmed kvala. Vi i FC Trollhättan vill rikta ett stort lycka till i den fortsatta jakten på Superettan!

Till sist vill vi rikta ett enormt tack till alla som följt oss under säsongen. Såväl partners som supportrar. Utan er, ingen fotboll! Nu deppar vi ett par dagar, sedan är det fullt fokus mot 2022!

På återseende!

Highlights

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)