Specialhåltagning i Trestad AB ny huvudsponsor

24 februari, 2016

FC Trollhättan kan idag meddela att Specialhåltagning i Trestad AB går in som huvudsponsor i FC Trollhättan inför säsongen.

Ägare till företaget är Stefan Kihlberg, som själv har en gedigen fotbollsbakgrund i Trollhättan. Dessutom spelar hans tre barn fotboll, vilket även hans fru gör.

Magnus Larsson, marknadschef i FCT, är såklart mycket nöjd med vår nya huvudsponsor.
-Det känns riktigt, riktigt bra. Stefan är en lokal företagare som också har bakgrund i Trollhättans IF och IFK Trollhättan och han är nu aktiv själv i Trollhättans BoIS damsektion.

-Att han väljer att stötta oss i FCT är ett levande bevis på att FCT är stadens lag!

-Jag tycker att en stad av Trollhättans storlek ska ha ett Superettanlag och det finns bra förutsättningar för det. Som företagare är det självklart att hjälpa till med det jag kan, säger Kihlberg.

-Jag tycker verkligen om att satsningen görs på spelare från Trollhättan och närområdet, våra barn och ungdomar i Trollhättan behöver förebilder.

Specialhåltagning i Trestad AB arbetar med rivning och håltagning i framförallt Trestadsområdet. Det har funnits i 30 år och har nu ett 25-tal anställda och Stefan Kihlberg har ägt företaget sedan 2012.
-Våra kunder är företag, kommuner och landsting, säger Kihlberg, som själv arbetat där i 20 år.

specialtab

Länk till företagets hemsida

Till sist, lite kuriosa i sammanhanget:
Stefan Kihlberg var med på TIF:s resa från division 6 till division 2 (raka seriesegrar i 6:an, 5:an, 4:an och 3:an) innan han gick till Lilla Edet och vann division 6, 5 och 4 även med dem!

Vi i FC Trollhättan välkomnar Specialhåltagning i Trestad AB som partner!

The following two tabs change content below.

Benny Johansson

Ess och skribent at FC Trollhättan
Helgjuten FCT-supporter och statistiknörd som hållit på med FCT-webben sedan starten 2001. Han har inte missat många matcher och skriver nästan alla matchartiklar, både inför och efter. Det står FCT skrivet i benmärgen...

Latest posts by Benny Johansson (see all)