Stark insats av U19 mot Qviding

26 september, 2022

Under söndagen var det hemmamatch mot andraplacerade Qviding och det slutade med en mycket välförtjänt poäng 1-1, som kanske borde varit tre med lite bättre skärpa i avsluten. Fct var under hela matchen det bättre laget och skapade flera högkaratiga målchanser utan att kunna sätta dit det avgörande målet. Vi tog ledningen i den 15e minuten genom Amir Fazlic efter fin framspelning av Daoud 1-0. Tyvärr kom kvitteringen redan ett par minuter senare efter ett missförstånd i backlinjen. Detta var en av årets spelmässigt bästa prestationer med extra stabila arbetsinsatser av centrallinjen Bennhage, Eriksson, Midtson och Forsberg.

Nu är det en match kvar i serien mot Vänersborgs FK och en seger där så skall det mycket till om vi inte hamnar på den eftertraktade 5e platsen som genererar en garanterad plats till nästa års serie utan kvalspel.

Truppen: Carneil, Eriksson, Karlsson, Bennhage, Wadenbo, Midtson, Forsberg, Fazlic, G. Chamoun, Landi, Daoud; Tällberg, Gashi, Mestan, Mauritzon, Berg

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)