Tillskott i ledarstaberna

22 januari, 2019

Vi välkomnar sjukgymnasten Elin Carlsson till FC Trollhättan. Hennes övergripande ansvar kommer vara att jobba med skadeförebyggande åtgärder, diagnostisera spelare samt ansvara för skadade spelares process på väg tillbaka in i full fotbollsträning. Elin jobbar till vardags på Prima Fysiocenter på Innovatumområdet. Elin har också 54 allsvenska framträdanden som spelare i Jitex på meritlistan. Därefter har hon representerat Umeå Södra under studietiden till sjukgymnast och efter det Skoftebyn när flyttlasset gick åter mot Trollhättan. Tillsammans med William Lundin, Fredrik Bengtsson, Ulf Carlsson och Michael ”Biffen” Ohlsson utgör Elin FC Trollhättans A-trupps ledarkvintett 2019.

I U17 kommer rollen som fysansvarig att axlas av Marielle Bengtsson som fanns med i FC Trollhättans organisation redan i fjol. Marielle kommer att ansvara för fysträningen för våra U17 killar och förbereda dem att klara att ta nästa steg i sina fotbollskarriärer. Innan Marielle anslöt till FCT har hon bl a under tre år varit fystränare för Faluns damer i innebandyligan.
Tillsammans med Oskar Wetterling och Karim Abdelnabi kommer Marielle att skapa fina förutsättningar för vår U17-verksamhet.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)