U19 vann mot Sävedalen

12 oktober, 2021

U19 fortsätter att imponera med att vinna matcher genom ett fyndigt anfallsspel och stabilt försvarsspel över hela planen. I söndags besegrades Sävedalens IF med klara 3-0 efter att vi haft ledningen i paus med 2-0. Till denna match hade vi ändrat spelsystem till två anfallare och det kan man bara kalla succé då Adrian Helm startade på topp istället för på kanten som tidigare och han gjorde alla tre målen!

Vi tar ledningen redan i den 3e minuten på omställning efter SIF hörna, där gick undan rejält och Noah Nilsson serverar Helm ett läge han inte kan missa, 1-0. I den 27e minuten kommer 2-0 när Theo Bennhage slår en fin cross över hela planen som friställer Helm och när SIFs mv är alldeles för långt ut från sitt mål är det bara att bredsida in bollen en bit utanför straffområdet. Vi går till pausvila i ledning efter ett litet spelövertag och betydligt vassare anfallsspel än motståndarna.

Andra halvlek fortsatte enligt den första och 3-0 kommer i den 63e minuten då Helm efter fin framspelning av Daniel Daoud rundar mv och rullar in bollen. Motståndarna mäktar endast med några halvchanser och Hugo har en av de bekvämare dagarna mellan stolparna. Under slutet av matchen har vi två 100%iga chanser till att utöka ledningen men slutresultatet stannar vid 3-0. Bra laginsats och alla skall ha beröm men kul att se Victor Ohlson tillbaka på innermittfältet.

Nästa hemmamatch är redan på söndag kl 14.00 då Skene IF kommer på besök till Edsborg.

Startuppställning: Tällberg, Bennhage, Ymefors, Wiklund, Ahlcrona, Stjärnered, O. Edh, Ohlson, Nilsson, Helm, Daoud

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)