Tappad mark i toppstriden

10 oktober, 2021

En missad chans till kontakt med den yttersta toppen. 1-0 i paus blev tillslut 3-1 till Assyriska

Bortamatch mot Assyriska turabdin och chans att haka på i den yttersta toppen. Assyriska kämpar dock för sin överlevnad och skulle inte ge sig utan en riktig fight.

Det var också hemmalaget som skulle ta ledningen. Ett inspel skickas in mot mål och assyriskaspelare kan relativt ohotat skicka in ledningen i minut 16.

FCT för spelet mestadels utan att för den sakens skull skapa några riktigt heta kvitteringschanser under första halvlek.

Till andra halvlek kommer FCT ut med en grym energi och går för att få till ett tidigt kvitteringsmål. Så blir också fallet då straff tilldöms och Fellrath gör inget misstag.

Efter målet trycker FCT på för en ledning och skapar rejäl oreda i Assyriska backlinje.

Men mitt i Trollhättans press rinner Assyriska igenom och sätter dit ledningen till 2-1.

Kort därefter uppstår en dråplig situation då bollen skall spelas undan i straffområdet, men tar på Assyriskaspelare och in i mål.

1-1 blev snabbt till 3-1 och uppförsbacken var brant. Alldeles för brant visade det sig, då varken några mål eller tillräckligt heta målchanser skapades för att få till en reducering och sedemera kvittering. Matchen slutar 3-1 och avståndet till den yttersta toppen blir längre.

Men på måndag, 18/10, finns verkligen chans till revansch! Gratismatch mot toppkonkurrenten Skövde. Den matchen vill du inte missa!