U19 vann stort mot Sävedalen

14 augusti, 2022
Idag åkte U19 till Göteborg för svår bortamatch mot Sävedalens IF där termometern visade på 30 grader. Första halvlek var spelet jämt där båda lagen visade på bra spel och i halvlek stod det 2-2. Andra halvlek började med fortsatt bra spel från båda lagen men FCT lyckas göra två mål under de 15 första minuterna. Sista 30 minuterna blev det till att kriga och där lyckades våra killar förvalta sina chanser bäst till slutresultatet 2-6. Roligt att se att två av sommarens nyförvärv Olle Larsson (TFK) och Gino Chamoun (HIS) debuterade med bra insatser.
Tränare Ahmed kommenterar segern så här: Vi gör en mycket bra match från start till slut! Vi är kompakta och aggressiva både i höga pressen och i positionsförsvaret mesta delen av matchen i 30 graders värme, och det är imponerande! Sävedalen straffar dock oss på våra misstag i just dom situationerna vi är passiva och ofokuserade! Men trots att Sävedalen tar ledningen med 1-0 i början så var vi i laget aldrig oroliga och trodde på vårt spel då vi kontrollerade matchen och skapade många chanser. Älskar lugnet och självförtroendet killarna visar upp trots att man släpper in ett mål från ingenstans 2 gånger! En mycket bra laginsats mot ett duktigt lag i Sävedalen!
Startuppställning: Carneil, Alcrona, Wiklund, Eriksson, Snällström, Fazlic, Bennhage, Midtson, Landi, Mauritzson, Daoud
Målskyttar: Daoud 2, Landi, Wiklund, Forsberg, Mauritzson
Nästa match för U19 är kvartsfinal i DM mot Alingsås IF på Edsborg på onsdag kl.18:30. Välkomna!
The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)