Coor ansluter som partner

8 juni, 2021

FCT välkomnar Coor som tröjpartner till FCT  under 2021. Coor är en av de ledande leverantörerna av anläggningshanteringstjänster i Norden och erbjuder alla tjänster som krävs för att ett företag eller ett offentligt organ ska fungera smidigt och effektivt. I närområdet är Coor främst etablerat på GKN men är givetvis intresserade av att hjälpa andra lokala företag med t ex fastighetsservice, bevakning och restaurangtjänster.

Platschefen Christoffer Koldeus säger så här om varför man valde att satsa på FCT: ”Vi vill etablera en lokal förankring som en attraktiv arbetsgivare i närområdet och genom att stötta föreningslivet känner vi att når ut till allmänheten på ett bra sätt. Vi har även många anställda som är intresserade av fotboll och vi har märkt ett större intresse för FCT i samband med framgångarna under våren.”

 

 

 

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)