Cupmatch mot Qviding

8 juni, 2021

Imorgon drar Svenska Cupen 21/22 igång och vi möter Qviding på bortaplan!

Lagen från Allsvenskan och Superettan träder in i den andra omgången som spelas 18-19 augusti. Segrarna där går till cupens gruppspel på vårvintern nästa år.

Det föll sig så att vi har ett dubbelt bortamöte med Qviding. På söndag möter vi dem nämligen igen i serien!

William säger: Vi har samma förberedelser inför denna matchen som vi haft dom senaste matcherna. Den stora skillnaden blir inför söndagen att möta samma lag på samma arena efter att precis mött varandra. Väldigt få gånger man upplever det i fotboll så det ska bli väldigt intressant!

Vår målsättning i årets cup är att gå vidare till andra rundan och där göra ett rejält försök att slå ut det allsvenska- eller superettan-lag vi får möta!

Qviding är ett av de lag vi mött flest gånger. Hela 15 matcher i tävlingssammanhang har det blivit, och statistiken säger 8-2-5. Ett litet övertag till oss rent statistiskt alltså! När vi mötte dem i en träningsmatch i våras var det dock QFIF som drog det längsta strået och vann med 3-2.

För de som är sugna på att åka ner och stötta grabbarna, är försäljningen i full gång! (Visst är det härligt att vi får gå på fotboll igen!)

 

Avspark onsdag 9:e juni, kl. 19:30 på Valhalla IP!

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)