FC Trollhättan – Karlstad BK 7-0 (4-0)

30 mars, 2014
FCT spelade i helgen årets första match på naturgräs på TIF:s anläggning Bergtäkten. För motståndet stod fjolårets seriekonkurrenter Karlstad BK, vilka åkte ur division 1 i höstas. Ett knappt hundratal åskådare hade hittat dit i nästan sommarvärme!
Redan från start visade FCT var skåpet skulle stå. Hög press och finurligt anfallsspel ledde fram till flera chanser, innan Victor Mollapolci kunde göra 1-0 i den 13:e minuten. Minuten senare dundrade Pelle Ödlund in en frispark och sen var det kattens lek med råttan under resten av matchen.
FCT spelade mycket bra och det som utmärkte sig allra mest och bäst var samspelet mellan Josef Daoud och Victor Mollapolci. Med Josef som ”tia” fungerade det klockrent och han kunde spela fram Victor gång på gång.
Mollapolci gjorde tre mål, Daoud två och Ödlund och Johansson varsitt.
Vi fick bra svar på vårt anfallsspel, säger Jesper Ljung. Att vi höll nollan var positivt och samspelet mellan Doaud och Mollapolci var allra bäst.
Fortfarande saknas många spelare som kan vara med och konkurrera om platserna, men matchen mot KBK var ändå ett styrkebesked. Stabilt bakåt, varierat anfallsspel och ett lag som jobbar för varandra.
Och det laget var:
Kozar
Phiri, Kasumovic, Janevski, Johansson
Ödlund, Ekström
Rundström, Daoud, Bennhage
Mollapolci
In i andra kom Sävhage, Snibb, Bogdanovic och Lundqvist
The following two tabs change content below.
FC Trollhättans webb-administratör sedan säsongen 2008. Ser så många hemmamatcher jag kan, varje år. Sitter gärna i hytten på Edsborg IP och rapporterar live på everysport.se.