FCTV: Inför Linköping

21 maj, 2021

Dags för hemmamatch igen! Den här gången är det FC Linköping City som vi tar emot på Edsborg.

Linköping har börjat säsongen riktigt dåligt, och fram till förra omgången hade de inte tagit ett enda poäng. Nu lyckades de få med sig 1-1 mot Ljungskile och bröt nollan.

Förra året var vår första bekantskap med Linköping och bortamötet, som faktiskt var förra årets premiärmatch eftersom Corona hade skjutit fram starten ända till juni, slutade 1-1, men när det var dags för en ny chans på hemmaplan, slog vi dem med 3-2 efter en spännande avslutning där gästerna gjorde 3-2 på övertid.

Trollhättan ligger på fjärde plats inför matchen mot ett Linköping i botten av tabellen. I veckans intervju med William hör vi hur laget hanterar ett favoritskap och hur vi gör för att hålla undan ett lag som kanske bottnat sin formkurva nu?

 

Matchen spelas fortfarande utan publik men går att se på SportExpressen Play från kl. 15:50. Med Klubbkortet ser du alla våra matcher hos SportExpressen för bara 99 kr första månaden. Erbjudandet gäller inte så länge till, så om du inte redan prenumererar så är det dags nu!

Avspark lör 22/5, kl. 16:00.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)