Idag åker vi till Motala

19 september, 2020

I eftermiddag är det dags för bortamötet mot Motala AIF. 

Hemma på Edsborg för ett par veckor sedan gjorde vi en bra match mot dem som slutade 2-1 efter mål av först Anton Henriksson och sen Adam Engelbrektsson.

Jag ställde några frågor till huvudtränare William Lundin:

 

Jämn match mot Lindome sist, men vi hade svårt att komma till vassa avslut. Var det vi som var svaga eller Lindome som gjorde det bra? Vad är din analys?

Både och skulle jag vilja säga. Vi gjorde ingen bra insats samtidigt som Lindome var bra och kombinationen gjorde att det såg väldigt tafatt ut. Vi var inte alls nöjda med matchen och vill studsa tillbaka genom att göra en bra prestation som leder till 3 poäng!

 

Vi var starka mot Motala när vi mötte dem hemma. 2 mål framåt med chans på flera. I slutet av matchen fick Motala in ett ”slumpmål” som gjorde att det blev nervöst de sista minuterna. Hur tar vi oss an dem idag?

Snarlikt som vi tog oss an dem senast. Försöka vara aggressiva och vinna bollen så ofta som möjligt och sedan försöka förvalta chanserna lite bättre än senast. Även vara noggranna då Motala är mycket bättre på konstgräs och vi behöver jobba hårt runt egen box när deras offensiva spelare har bollen.

 

Till sist: vilken trupp åker till Motala?

Simon Forslund och Johan Becker.
Alexander Leksell, Fredrik Sundström, Alen Kasumovic, Markus Karlsson, Anders Mogren, Johan Lundgren, Jonas Emanuelsson, Isaac Shaze, Richard Cindric, Adam Engelbrektsson, Oscar Edh, Albinot Rexhepi, Markus Johansson, Fredrik Zanjanchi och till sist Anton Henriksson.

Liam Brag och Tobias Berntsson har börjat köra fullt på träning men är inte med i truppen.

 

Avspark kl. 16:00 och matchen ser du på Sportexpressen Play.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)