Inför BK Olympic hemma

4 maj, 2024

I eftermiddag tar vi emot BK Olympic, på Edsborg kl 16:00, i den sjätte omgången av Ettan södra. Olympic har inlett seriespelet med två segrar, en oavgjord och två förluster, vilket ger 7 poäng och laget ligger, inför dagens match, på tionde plats i tabellen. Vårt gäng ligger på femtonde plats och vi väntar fortfarande på vår första trepoängare. Ska den komma i eftermiddag?

BK Olympic från Malmö har spelat mot, endast fyra gånger tidigare. Det har varit under deras premiärsäsong i Ettan södra 2022 och förra säsongen. Det har varit ganska jämnt mellan lagen vilket har givit två segrar för vardera lag.

Som ni alla vet, så har vi haft en tuff start på seriespelet, och därför undrar man hur man håller humöret uppe i spelartruppen?
– Vi har hela tiden skiljt på prestation och resultat. Vi är givetvis besvikna på resultaten men vi har också gjort många saker bra i matcherna och vi har fokuserat på det positiva samt att göra det lite oftare (och lite bättre). Vi har också en väldigt bra spelartrupp där alla spelare kommer med energi på varje träning och där alla jobbar stenhårt för att utvecklas och för att vinna fotbollsmatcher. Som ledare är det väldigt tacksamt att få jobba med så bra människor kring sig som sprider energi och stämningen i truppen är fortsatt väldigt bra, säger Niklas Wenderyd, herrlagets tränare.

I veckan har det varit gräspremiär på träningarna för herrlaget, och idag blir det äntligen spel på naturgräset på A-plan hemma på Edsborgs IP.

Vad har laget tränat på i veckan, inför lördagens match?
-Veckorna handlar om att utveckla oss inom våran spelidé och inom alla delar av spelet och ser därför hyfsat lika ut oavsett motstånd.

Nu hoppas vi att så många av våra följare som möjligt, kommer och stöttar laget i den här matchen och lyfter fram oss till tre härliga poäng.

 

The following two tabs change content below.

Tommi Nyman

Fotograf ochskribent at FC Trollhättan
Har jobbat med FCT.nu sedan säsong 2008. Har världens största FCT-fotoarkiv!

Latest posts by Tommi Nyman (see all)