Inställt mot Utsikten – läger i Malaga!

2 mars, 2018

Det är en hel del sjukdomar fortfarande i FCT-lägret, precis som på övriga håll i Sverige under den månad som gått. Detta får inverkningar på morgondagens inplanerade match mot Utsiktens BK i Göteborg. Den blir tyvärr inställd på grund av detta.

Till avdelningen mer roliga nyheter så reser laget tidigt på söndag morgon till Spanien, närmare bestämt Malaga och Torremolinos för några dagars träningsläger. Det är inte ofta FCT har åkt iväg på träningsläger till varmare breddgrader. Under Superettan-sejouren var laget i Italien under försäsongen, men annars har det blivit Danmark ett par gånger.

Spelare och ledare har själva betalat sin resa!

Förhoppningsvis får lite varmare temperaturer killarna att friskna till.

William Lundin ser fram emot lägret som inte bara kommer innehålla fotbollsträning.

-Självklart hoppas vi att de sjuka killarna kan åka med!

-Vi kommer göra ganska mycket utanför planen faktiskt. Saker där spelarna är utanför sin comfort zone, olika genomgångar om t ex kost, träning på fasta situationer, matchuppvärmning, teambuilding m.m.

Det är inplanerat två träningspass per dag under måndag och tisdag samt ett på onsdag morgon. Flyget hem går på torsdag.
Det kan bli så att undertecknad åker med ett par dagar, men om så inte blir fallet så har de lovat oss lite film och foton från lägret under träningslägret. Det ser vi fram emot!
Temperaturen i Malaga kommer ligga runt 15-20 grader varmt de kommande dagarna.
Korta fakta om Torremolinos:
Torremolinos är en ort i södra Spanien, på Costa del sol i Andalusien. Torremolinos kommun ligger i provinsen Málaga, mellan Málaga och Benalmádena. Torremolinos var en fattig fiskeby innan turismen hittade dit i början på 1960-talet.
//BJ
The following two tabs change content below.

Benny Johansson

Ess och skribent at FC Trollhättan
Helgjuten FCT-supporter och statistiknörd som hållit på med FCT-webben sedan starten 2001. Han har inte missat många matcher och skriver nästan alla matchartiklar, både inför och efter. Det står FCT skrivet i benmärgen...

Latest posts by Benny Johansson (see all)