Sen kvittering gav poäng

15 augusti, 2021

Tvåan mot fyran. FC Trollhättan mot Tvååkers IF. Ett möte som så många gånger tidigare varit otroligt jämnt. Vi skulle inte få se någon förändring på den fronten i dag efter två jämna halvlekar med ett dramatiskt slut.

Tvååker med sin storlek och fysik på spelarna är alltid ett svårspelat lag. Dagens möte bjöd på relativt få chanser då båda lagens försvar jobbade hårt för att släppa till så lite som möjligt.

Båda lagen skulle dock släppa till varsitt mål och först på tur var FCT. Tvååker kombinationsspelar sig fint igenom i straffområdet och avslutar förbi Forslund på ett elegant sätt och tar därmed ledningen med 1-0 i matchens 21:a minut.

FCT:s bästa chans i första halvlek kommer precis innan halvtidsvilan, efter pass av Adu till Fellrath sol vänder om och skjuter, men målvakten gör en fin räddning.

Yoann Fellrath kvitterade på straff i den 95:e minuten. (Bild: Tommi Nyman)

Andra halvlek var nästintill lika tillknäppt som första, vilket resulterade i få klara målchanser. Mot slutet började FCT trycka på ordentligt och ett ledningsmål kom närmre och närmre.

Till slut, precis innan matchslut, får FCT en straff tilldömd efter att tvååkerspelare tagit bollen med handen. Fram kliver Fellrath och sätter dit den distinkt för att kvittera och fixa poängen. 1-1, minut 95.

Tvååker visade sig vara precis lika svårslagna som vanligt, precis som FCT!

Nästa match spelas borta mot Lindome. 21 augusti, 13:00 är det som gäller. Kan du inte vara på plats är det sportexpressenplay, som vanligt, som gäller.

 

Startelva

Ersättare

Höjdpunkter

The following two tabs change content below.
Följt FCT slaviskt sedan 2013. Är på de allra flesta matcher, både hemma och borta.

Latest posts by Christoffer Astegren (see all)