U19 vann med 6-2

16 augusti, 2021

Under lördagen spelade U19 hemma mot mittenlaget Lindome och det blev riktig islossning och en förlösande 6-2 vinst.

Första halvlek var spelmässigt jämn med något fler målchanser för FCT men det var ändå Lindome som tog ledningen i den 20e minuten. Riktigt skönt att få en snabb kvittering när Noah Nilsson kommer loss på vänsterkanten och serverar Daniel Daoud öppet mål till 1-1, ett resultat som stod sig till halvtid.

Under andra halvlek bjuds det på 6 mål och 5 av dessa kom inom en kvart i mitten av halvleken. 2-1 sätter Daniel Daoud på straff sedan Noah blivit fälld, 3-1 lobbar William Snällström in efter att ha brutit ett uppspel högt i planen. 4-2 skjuter Gustav Stjärnered distinkt in i ena burgaveln, 5-2 slår Daniel Daoud in på straff efter att Noah återigen blivit fälld efter ha haft lekstuga i offensivt straffområde, och 6-2 sätter Noah Nilsson själv från nära håll. Laget verkar nu ha vuxit in i seriekostymen och man kan förvänta sig fler segrar inom kort och nästa match är borta mot Stenungsund till helgen.

Startelvan: Tällberg-Snällström-Funck-Wiklund-Ahlcrona-Stjärnered-Ohlson-Edh-Ymefors-Nilsson-Daoud

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)