U19 förlorade mot Lindome

22 september, 2022

Under tisdagen hade U19 hemmamatch mot Lindome och det slutade med 1-2 förlust. Lindome är stora och tunga att möta och man får nog säga att fysiken gick segrande ur denna drabbning. Lindome började bäst och man såg direkt att det blir en tuff kväll i det ruggiga höstvädret. Lindome spelar som A-laget med mycket bollinnehav och i den 32a minuten hittar man tillslut igenom försvaret och sätter 0-1. Efter målet flyttar FCT fram positionerna och 1-1 kommer på ett skott utifrån från Melvin Midtson som genom en touch på ett försvarande ben får en fantastiskt fin båge in i målet. I andra halvlek startar FCT bra första kvarten och har bra koll på spelet men i den 61a minuten kommer bollen fram till en motståndarforward som står misstänkt ensam nära mål och sätter 1-2. Förbundet har dragit in på assisterande domare till slutet av säsongen så det gör det ju betydligt svårare för den ensamma domaren att få full överblick i alla situationer. Efter Lindomes ledningsmål försöker FCT hela tiden och kämpar på men det känns som att det vill till någon fast situation eller individuellt misstag för att kunna bärga en poäng idag, men tyvärr slutar matchen 1-2. Bra inställning till att göra jobbet och ingen skugga över arbetsinsatsen, ibland räcker det bara inte till.

Truppen: Carneil, Wadenbo, Eriksson, Karlsson, Bennhage, G Chamoun, Forsberg, Midtson, Fazlic, Mauritzson, Daoud; Tällberg, Gashi, Wahman, Mestan, Berg

The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)