U19 förlorade mot Qviding

23 maj, 2021
Under lördagen spelades första bortamatchen mot Qviding FIF på Härlanda park och det blev förlust med 4-2.
Första 30 min var jämna spelmässigt med några chanser åt bägge håll men i den 30 minuten knorrade Qviding in 1-0 med en väldigt snygg frispark direkt i mål. Det var startsignalen för en stark avslutning på halvleken av Qviding där dom under följande 10 minuter gjorde ytterligare 2 mål. Innan paus hann dock FCT få in en reducering och tillika säsongens första seriemål genom en fin individuell prestation av Adrian Helm. Målet hoppades man skulle vara injektionen som behövdes inför andra halvlek då FCT också skulle få dra fördel av vinden i ryggen.
Andra halvlek började med lite slarvigt spel från bägge lagen men Qviding kunde ändå göra 4-1 10 min in i halvleken efter en tilltrasslad situation i FCT:s straffområde. 5 minuter senare reducerade FCT igen och denna gång genom Daniel Daoud från distans där Qvidings målvakt kanske var lite missnöjd med sitt ingripande. Ju längre halvleken led så kroknade FCT en aning delvis beroende på det tuffa spelet och krampkänningar och med endast 2 spelare på avbytarbänken blev det svårt att få till en riktig slutforcering.
Sammanfattningsvis en hygglig insats av vårt lag men Qviding vann slutligen ändå rättvist.
Startelvan:
Morina, Bennhage, Wiklund, Ymefors, Ahlcrona, Ohlson, P.Edh, Helm, Daoud, Nilsson, Mauritzson
The following two tabs change content below.
FCT supporter med medlemsnummer 12. Peakade karriären som pojklagspelare i både TFK & TIF men gjorde ändå totalt 33 säsonger på planen, de sista 13 åren som domare på distriktsnivå.

Latest posts by Lars Andersson (see all)