Lindome borta

20 augusti, 2021

Höstens första bortamatch står för dörren och motståndarna från årets första match står för motståndet, Lindome.

Vi har bara förlorat två matcher i år och Lindome står för en av dem. Läs gärna referatet från den matchen, och kolla på höjdpunkterna. Vi tog ledningen i första halvlek, efter nickmål på hörna av Yoann Fellrath. I andra kvitterade Lindome på en retur och fick sen en straff i 85:e minuten.

I höstpremiären förra helgen var det nätt och jämnt vi fick med oss en poäng. Efter en straff i matchens sista minut blev det mål, och det kändes som en seger när det stod 1-1 på tavlan.

Jag frågade William Lundin om hur de själva såg på matchen:

Vi var väldigt missnöjda med vår prestation, framförallt första halvlek. Vi kom inte alls upp i den nivån som vi vet vi har och som behövs för att vinna matcher. Andra är bättre och Tvååker har inte ett avslut på hela andra halvlek men tyvärr kommer kvitteringen för sent för att vi skulle fullborda en vändning.

Hur sugna är ni på revansch?

Väldigt revanschsugna. Både från förlusten i omgång 1 men också att vi vill spela bättre än senaste matchen. 

Lindome har inte gått så bra i år. Förutom segern över oss har de bara vunnit tre matcher till. Hur ser chansen ut att vi tar tre poäng imorgon?

Lindome är väldigt starka på sin hemmaplan och tagit de flesta poängen där. Det krävs en riktigt bra försvarsinsats imorgon och ett snabbt anfallsspel för att straffa dom för att vi ska vinna! 

Nyförvärvet Fatawu är spelklar och ingår i truppen. Noah Nilsson utgår, övriga från förra matchen åker med till Göteborg imorgon.

Avspark 13:00 (21 augusti) och matchen går att se på SportExpressen Play för de som inte har möjlighet att se den på plats.

The following two tabs change content below.

Rickard Nord

Supporter av FCT sen många år. Missar sällan en hemmamatch! Ansvarar för kommunikation och media i klubben.

Latest posts by Rickard Nord (see all)