Hemsidan 2014

6 april, 2014

Hemsidan är nu äntligen uppe.
Vi har under vintern bytt system och byggd om hemsidan från grunden.
Dels på grund av att det behövdes förnyas lite, men i huvudsak på grund av att det gamla och väldigt attraktiva systemet för hackers behövdes säkras upp lite bättre.

Under vägen har en del hinder uppkommit som ni kanske sett/hört, men dessa ska nu vara ur vägen och vi laddar för en ny härlig säsong. En säsong som haft en intressant försäsong där blandade resultat oftast ändå betytt nöjd tränare som ser hur laget byggs upp och blir starkare och bättre match efter match.

Jag vill också passa på att flika in ett stycke här som handlar om just hemsidan.
Vi är ju fortfarande inte riktigt färdiga med hemsidan och det fattas en del texter, sidor, grafik och länkar. Jag hoppas ni kan ha överseende med detta ett litet tag till frampå och vi ska göra vad vi kan för att bli helt färdiga till A-lagets start den 21:a april.
Det viktigaste ska nu ändå finnas här på sidan och vi hoppas ni återkommer med jämna mellanrum. För det är ju HÄR det händer… 😉

Självklart, som alltid, är ni hjärtligt välkomna att ge synpunkter, feedback och rätta oss vid eventuella felaktigheter. Detta gör ni lämpligast via mejl (webb@ƒct.nu) eller Facebook och twitter (@fctnu).

Som sagt, varmt välkomna till nya FCT.NU

( I skrivande stund har Malmö FF tagit ledningen i seriepremiären av U19-allsvenskan mot FCT i minut 4. Följ detta via oss på twitter @fctnu)

Med vänliga hälsningar
FC Trollhättans Webbgrupp aka ”Supertrion”.

The following two tabs change content below.
FC Trollhättans webb-administratör sedan säsongen 2008. Ser så många hemmamatcher jag kan, varje år. Sitter gärna i hytten på Edsborg IP och rapporterar live på everysport.se.